Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Residència L’Onada de Tortosa rep l’assignació de 30 places públiques

Publicat el 29/11/2017 15:23

Tortosa

La notícia es va anunciar en el marc de la celebració del 3r aniversari del centre.


 


El passat dissabte, 25 de novembre, va tenir lloc l’acte de celebració del tercer aniversari de la posada en marxa de la residència de L’Onada de Tortosa. A l’esdeveniment hi van assistir totes les persones usuàries de la residència assistida, del servei de centre de dia i les seves famílies. D’altra banda, es va comptar amb la presència de la Directora General de L’Onada Serveis, Cinta Pascual, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i la directora Territorial del Departament de Treball i Afers Socials, Rosanna Fatsini.


L’aniversari del centre va ser molt destacat, en el sentit de la gran novetat que es va anunciar: l’adjudicació de 30 places públiques a la residència tortosina. Es tracta d’un fet molt especial i esperat al centre, pels residents, les seves famílies i per la ciutat de Tortosa en general. Els fets es remunten a la posada en marxa de la residència, que va obrir les seves portes el 22 d’octubre de 2014, i aleshores feia temps que s’esperava l’assignació de places públiques però  no va ser possible d’entrada.


No obstant això, gràcies a la gestió de totes les parts implicades, la Directora General de L’Onada Serveis, i l’Ajuntament de Tortosa, es va promoure què la residència comptés amb 20 places públiques, cosa que va permetre l’ inici de l’activitat de la residència. Aquestes places procedien, en el seu moment, d’altres centres de L’Onada Serveis del territori que les van cedir a la residència de Tortosa. Després de 3 anys, gràcies a la signatura de l’ exconsellera, Dolors Bassa, el centre ha pogut anunciar l’assignació de 30 places públiques.


La festa d’aniversari en qüestió va ser molt emotiva i va estar ambientada sota la temàtica de ‘Grease’. Tot l’equip humà es va implicar en la preparació d’actuacions musicals i teatrals per tal d’amenitzar  a tots els assistents.


 


 


 


 


 


IMATGE: Residents de la Residència L'Onada de Tortosa en el 3r aniversari. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.