Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Programa 30 Plus oferirà 40 llocs de treball per a persones majors de 30 anys a Amposta

Publicat el 27/11/2017 18:08

Amposta

Aquest programa també inclou formació vinculada al lloc de treball.


Des de l'Ajuntament d'Amposta arrenca la posada en marxa d'una nova edició del 'Programa 30 Plus' per a la inserció de persones desocupades majors de 30 anys amb baix nivell formatiu. Es tracta d'una nova edició on s'hi donaran fins a 40 llocs de treball, xifra que representa un increment del 50% respecte a l'anterior edició.Només durant aquest 2017, el programa ja ha donat a 20 persones la possibilitat d'inserir-se en el mercat laboral a través del contacte directe amb les empreses per part de l'Ajuntament i perfilant llocs de treball de manera conjunta. A banda, també s'ha ofert una formació vinculada al lloc de treball perquè els treballadors tinguessin una inserció més confortable i amb garanties.

Fins al moment s'ha donat cabuda a diversos perfils professionals: soldador, auxiliar administratius, operaris de fàbrica, conductors, electricista, cambrer, recepcionista, peons de neteja i de més. Per formar part d'aquest programa, es precisa tenir més de 30 anys i estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO). Si s'està interessat i es compleixen aquests requisits es poden dirigir als baixos de la Biblioteca d'Amposta per a demanar més informació.

Les empreses que vulguin participar en el programa, podran gaudir d'una contractació subvencionada. Poden demanar més informació al telèfon 977 704 027 o per correu electrònic a aderamon@amposta.cat i hdrago@amposta.cat.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.