Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Deltebre clou el Cicle de Gastronomia amb les Jornades de l'Ànec

Publicat el 22/11/2017 16:52

Deltebre

Participen un total de 14 restaurants i els menús oscil·len entre els 15 i 35 euros.

La tellerina, el musclo, l'arròs i l'ànec han estat els protagonistes del cicle de gastronomia que l'Ajuntament de Deltebre ha impulsat durant tot aquest any per a valorar el producte i la cuina local. El regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que "totes aquestes actuacions tenen la finalitat de fer valdre els productes que són essència de la cuina de Deltebre". Castro ha fet aquesta valoració en el marc de la presentació de les Jornades Gastronòmiques de l'Ànec, que es celebraran del 24 de novembre fins al 10 de desembre, i que compten amb la participació d'un total de 14 restaurants del municipi.

Els restaurants participants són: Tres Cantons, Delta Hotel, Restaurant Nuri, Restaurant Mas de Nuri, Sushi MC, Barbacoa Rafael, Tramontano, Embarcador XXI, Restaurant Paca, Les Dunes, Casa Nicanor, Mas de Prades, Pizzeria La Tasqueta i Pizzeria Bar 9. Els menús que ofereixen tots aquests establiments oscil·len entre els 15 i 35 euros.

L'Ajuntament de Deltebre aposta per aquest cicle gastronòmic amb l'objectiu de dinamitzar el producte local de qualitat, a més, també cal citar la celebració de la fira gastronòmica Mescla i la primera edició del Volta i Tapa't, la ruta de tapes de Deltebre. Finalment, Castro ha destacat que "l'any vinent encara enfortirem més aquesta línia de treball, ja que el nostre municipi té amb la cuina un valor i un atractiu molt important i, al mateix temps, disposem de restaurants de gran qualitat".


 


 


 


 


 


IMATGE: Presentació de les Jornades Gastronòmiques de l'Ànec. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.