Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Deltebre ja ha iniciat les obres de construcció i millora de la rotonda de la carretera TV-3454

Publicat el 21/11/2017 16:23

Deltebre

Es preveu que les obres s'allargin fins a l'arribada de la temporada d'estiu de 2018. 

Les obres de la rotonda de millora de l'encreuament entre les carreteres TV-3454 i TV-3451ja s'han iniciat. La finalitat és reforçar i garantir la seguretat viària en aquesta zona del municipi de Deltebre. La rotonda, que està executada i finançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a partir de les gestions de l'equip de govern amb el conseller Josep Rull, tindrà un cost aproximat d'1 milió d'euros.

Aquesta rotonda tindrà un diàmetre exterior de 60 metres, la seva calçada anular estarà formada per dos carrils de quatre metres d'amplada i l'illot interior, d'un metre d'amplada, a més comptarà amb un tram trepitjable pavimentat amb llambordes. La previsió és que les obres finalitzin en la temporada d'estiu del pròxim any.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha mostrat novament al seu agraïment al conseller Josep Rull atès que "totes les gestions que vam realitzar al seu moment amb el departament de Territori i Sostenibilitat comencen a sorgir a la llum i són imprescindibles per a complir el nostre objectiu d'enlairar Deltebre". Soler ha explicat que "amb la construcció d'aquesta rotonda posarem fi a un dels encreuaments perillosos del municipi, i facilitarem l'accés tant al nucli urbà, com al Camp Nou, com al nucli turístic de Riumar". A més, Soler, també ha recordat que durant la temporada d'estiu aquesta zona d'encreuament contempla llargues cues d'espera a causa dels semàfors que a hores d'ara regulen el trànsit.


 


 


IMATGE: Primeres accions de les obres de la rotonda. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.