Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Arriba la primera edició dels Premis Deltebre, els guardons de reconeixement del municipi

Publicat el 21/11/2017 11:29

Deltebre

Tota la població podrà votar a les persones destacades, entitats o empreses més rellevants de Deltebre. 

L'Ajuntament de Deltebre ha impulsat la creació d'una nova proposta de reconeixement de persones, entitats i empreses al municipi. Ho ha fet en el marc de la celebració dels 40 anys de Deltebre i amb la finalitat de valorar la feina ben feta dels diferents sectors de la població. De manera que l'Ajuntament ha presentat la primera edició dels Premis Deltebre, uns guardons dirigits a aquelles persones, entitats i empreses que, en els seus respectius àmbits, han ajudat a projectar la imatge de Deltebre o han realitzat algun acte o servei rellevant per al conjunt de la ciutadania.

Segons es va informar en la presentació dels premis, des de l'Ajuntament s'ha anunciat que els guardons comptaran amb 12 categories: Especial, Delta de l'Ebre, Trajectòria Exterior, Cultura, Esportiu, Enfocament Turístic, Gastronomia, Acció Empresarial, Jove, Acte destacat de l'any, Teixit Associatiu i Acció Cívica.

El tinent d'alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha assegurat que "amb la convocatòria d'aquests premis ens marquem l'objectiu de reconèixer públicament a les persones i entitats que han realitzat actuacions que beneficien al conjunt de la ciutadania o bé que ajuden a impulsar la imatge de Deltebre".


A partir del dimecres 22 de novembre, seran els veïns i veïnes de Deltebre majors de 16 anys els que podran escollir el guanyador mitjançant el portal Deltebre Participa! o votant físicament a l'Espai d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament fins al pròxim 10 de desembre.


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Presentació de la primera edició dels Premis Deltebre. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.