Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament d'Amposta aporta 16.000 euros a centres educatius per la socialització de llibres

Publicat el 10/11/2017 12:02

Amposta

També es tirarà endavant pròximament les ajudes dirigides a les ampes de cada escola.

La Junta de Govern Local va aprovar, el passat dilluns 6 de novembre, atorgar ajuts de fins a 16.000 euros a diferents centres educatius de la ciutat. Concretament es destina aquesta ajuda econòmica a les escoles que desenvolupen programes de socialització de llibres.

Aquests centres educatius van presentar els seus projectes per a la reutilització de llibres de text i adquisició de llibres digitals, es tracta de les quatre escoles públiques de la ciutat -Soriano-Montagut, Agustí Barberà, Miquel Granell i Consol Ferré-, el del Poble Nou i els instituts Ramon Berenguer IV i Montsià. Cal destacar que inicialment la partida prevista per aquests ajuts era de 20.000 euros, no obstant això, els projectes presentats pels centres educatius només ascendeix a 16.000 euros.

D'altra banda, l'Ajuntament té previst que en pocs dies s'aprovin les ajudes a les ampes de tots els centres educatius. Enguany s'atorgaran fins a 20.000 euros, una xifra que suposa un increment de més del 120% respecte a la del 2016, quan es van entregar 9.000 euros. Aquestes ajudes es destinaran a finançar les activitats que organitza l'AMPA de cada escola durant el curs escolar, així com els projectes de millora del centre que desenvolupen. A més, també es destinen a les ajudes dels programes de socialització de llibres.


 


 


 


IMATGE: Alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, foto d'arxiu. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.