Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El PSC no continuarà dins del Govern de la Ràpita

Publicat el 09/11/2017 12:42

Josep Caparrós assegura que no es tracta d’un problema personal sinó per un posicionament general del partit.


El Govern Municipal de Sant Carles de la Ràpita, integrat pels grups d’ERC, PSC, ICV, SI i una regidora no adscrita, ha pres la decisió que el PSC no continuï dins d’aquest Govern. A causa del posicionament que ha mostrat el PSC davant la situació política i social que està patint Catalunya, amb l’empresonament del vicepresident de la Generalitat, de sis consellers i dels representants d’Òmnium Cultural i de l’ANC, s’ha pres aquesta decisió.


Els grups que formen part del Govern Municipal de la Ràpita han optat per prescindir dels socialistes. L’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, ha volgut destacar que “en cap cas hi ha hagut problemes personals amb la portaveu del PSC, Rosa Anglés, però la situació del país no permet continuar amb el pacte que es va signar a principis de la legislatura”.


Tots els partits que integren el Govern, així com la regidora no adscrita, agraeixen la feina que ha desenvolupat la companya i regidora Rosa Anglés, i subratllen el reconeixement a la seva tasca al capdavant de les regidories de Turisme i Comerç.


 


 


 


 


 


 


 


 IMATGE: Membres del govern de La Ràpita. 'Ebredigital.cat' 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.