Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els ciutadans de Deltebre poden decidir el futur de l'antic espai Mobles Delta

Publicat el 23/10/2017 11:13

Deltebre

L'Ajuntament de Deltebre obre una Campanya de Participació Ciutadana per escollir entre dues propostes.


Després que el passat mes de juliol s'enderroqués el que era l'espai Mobles Delta, l'Ajuntament de Deltebre ha tirat endavant una Campanya en la qual es presenten dos projectes per tal d'adequar-lo. De manera que la mateixa ciutadania podrà decidir quina de les dues propostes li agrada més a través de la plataforma web de l'Ajuntament, o bé en el mateix Ajuntament mitjançant una papereta en una urna que s'ha facilitat en l'Espai d'Atenció Ciutadana.


L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha assegurat que "volem donar veu i vot a la ciutadania perquè aquesta pugui decidir quin dels dos projectes considera més adequat per a dignificar una de les entrades més concorregudes del municipi". Les dues propostes finalistes i sobre les quals es decidirà la guanyadora són 'Els Colors del Delta' i 'Delta', totes dues ofereixen l'adequació d'un espai verd obert a la ciutadania i donant lloc a una zona per a la realització d'actes, esdeveniments, presentacions i de més. El cost previsible d'execució dels dos projectes és de 100.000€.


Els requisits per poder optar al vot per decidir sobre un dels dos projectes és ser ciutadà o ciutadana del municipi, tenir més de 16 anys i fer-ho abans del 12 de novembre, data límit per votar. Un cop es conegui la proposta guanyadora, les obres s'iniciaran i es portaran a terme durant l'any 2018.


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Acte de presentació dels projectes a l'antiga Cambra Arrossera de Deltebre. Cedida. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.