Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Presentació de "Fishing Estació Nàutica Costa Daurada" al Saló Nàutic de Barcelona

Publicat el 12/10/2017 20:15

DeltebreL' Ametlla de Mar

L'Estació Nàutica Costa Daurada ha presentat un nou producte turístic relacionat amb el mar i que pretén posar en valor la pesca esportiva a tot el seu l'àmbit.


 


Aquest nou projecte neix fruit de la voluntat de potenciar activitats singulars que poden fer-se a les set poblacions integrades a l'Estació Nàutica Costa Daurada i que poden realitzar-se durant tot l'any. El projecte "Fishing Estació Nàutica" ha estat treballat conjuntament durant els darrers mesos per l'Estació Nàutica i les empreses especialitzades de pesca esportiva. La col.laboració de les empreses professionals de pesca i la important feina realitzada ha permès identificar les diferents tècniques que poden utilitzar-se per practicar la pesca esportiva a la zona, tant al Golf de Sant Jordi com també als darrers kilòmetres del riu Ebre. També s'han recollit els diferents tipus d'espècie que poden capturar-se al llarg de l'any. Tota aquesta informació s'ha recopilat en un catàleg on hi ha apareixen un total de deu tècniques diferents i un calendari anual per tipus de captures amb dinou espècies diferents.


La presentació del catàleg i el vídeo promocional va comptar amb la presència del president de l'Estació Nàutica Costa Daurada, Vicent Martí, i el responsable de pesca esportiva de l'Estació Nàutica, Joan Vicenç Barbas i va ser presidit per l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler. Precisament, l'alcalde d'aquesta població va referir-se a la importància de la pesca esportiva per transmetre valors i atractius del territori. Va destacar també l'esforç fet per potenciar els valors i emocions que transmet la pesca esportiva. Lluís Soler va posar també en valor l'ample mosaic de contrastos que ofereix l'àmbit de l'Estació Nàutica, des del litoral de Salou fins a Deltebre i Riumar.


L'Estació Nàutica Costa Daurada és el domini nàutic-turístic més gran de Catalunya, amb 90 kilòmetres de litoral. Abasta des del Cap de Salou a l'Illa de Buda, al Delta de l'Ebre, un espai de mar conegut com el Golf de Sant Jordi, i que es caracteritza per la seva gran diversitat de fons marins i tipus de captures. L'Estació Nàutica està formada per set municipis: Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre-Riumar.


 


 


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.