Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de Benifallet aprova la compra de l'edifici de la SAT

Publicat el 10/10/2017 16:37

Benifallet

L'alcaldessa explica que aquest equipament permetrà dotar de serveis lúdics, esportius i firals al municipi.


L'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, i la Junta Directiva de la SAT Benifallet Fruits ja han signat l'acord de compra del magatzem de la cooperativa situat a l'avinguda Lluís Companys, dins del mateix poble. Les dues parts han titllat l'acte oficial de signatura com a històric pel que fa al municipi, ja que això possibilita donar solució a les dificultats econòmiques amb què es troba la SAT, (Societat Agrària de Transformació). D'altra banda també es permet que aquest complex sigui patrimoni del mateix poble. 

La signatura es va produir després que l'Ajuntament hagués aprovat en el ple extraordinari del 15 de setembre passat, la compra del magatzem propietat de la Societat Agrària de Transformació. Fins al moment es coneix una part de l'import de compra, ja que ho ha avançat l'Ajuntament, 50.000 euros. De manera que en el proper exercici es realitzarà la resta de pagament i l'adquisició definitiva de l'espai. 
L'Ajuntament també ha informat la Generalitat de l'operació, contemplada en el pla d'ajust per al període 2017-2027, perquè en doni la conformitat. L'immoble té 1.756 m² i està situat a l'avinguda Lluís Companys, al centre mateix del municipi. 

L'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, garanteix que es pot tirar endavant aquesta operació i complir el pla d'ajust que permetria sanejar definitivament les finances municipals. "Des del 2015, quan vam arribar al govern, hem reduït el deute en uns 300.000 euros i l'exercici passat vam aconseguir tancar-lo amb 50.000 euros positius a tresoreria." També ha assenyalat que aquest equipament permetrà dotar de serveis lúdics i esportius i firals al municipi i fer front a les mancances actuals. "Hem de pensar que actualment l'Ajuntament no disposa de cap lloc cobert per fer les Festes Majors o per celebrar Firebre ni tampoc de cap instal·lació esportiva amb garanties per als xiquets i xiquetes i per als més grans", ha explicat.


 


IMATGE: Edifici de la SAT del municipi de Benifallet. Cedida. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.