Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Empresa gestora d'aigua a Deltebre, SOREA, s'adhereix a la lluita contra el canvi climàtic

Publicat el 06/10/2017 15:23

Deltebre

Aquesta suma a la lluita inclou gestió, abastament d'aigua i control de qualitat entre d'altres. 

L'empresa gestora del cicle integral de l'aigua a Deltebre, SOREA, s'ha adherit al Programa d'Acords Voluntaris de l'Oficina de Canvi Climàtic de Catalunya (OCCC). L'abast d'aquesta adhesió inclou el servei d'abastament d'aigua potable i els serveis de gestió associats com la compra, el control de la qualitat de l'aigua, el manteniment i la distribució. A més, també forma part la gestió i el manteniment de sistemes de clavegueram, però queda exclòs el servei de depuració.

El Programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH) és una eina impulsada per l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) per a aquelles empreses, organitzacions i institucions que acreditin un compromís ferm per reduir les seves emissions de GEH, responsables del canvi climàtic, més enllà del que obliga la normativa. 

Amb l'adhesió a aquest programa, els organismes es comprometen voluntàriament a elaborar cada any un inventari d'emissions i a plantejar i implantar mesures per reduir-les.
Amb aquesta mesura, SOREA, torna a mostrar el seu ple compromís amb la reducció de les seves emissions de CO2SOREA manté un compromís amb la millora mediambiental dels territoris on opera i en aquest cas específicament d'un entorn natural d'alt valor ecològic com és el Delta de l'Ebre.


 


IMATGE: Imatge d'arxiu del Deltebre. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.