Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La ciutat de Tortosa acull de nou el Festival d'Intervencions Efímeres 'A Cel Obert'

Publicat el 06/10/2017 11:53

Tortosa

Del 6 al 8 d'octubre de 2017, tindrà lloc el Festival a Tortosa i l'entrada serà gratuïta.

Tortosa celebra des d'avui a diumenge el Festival d'Intervencions Efímeres 'A Cel Obert' on els patis d'alt valor patrimonial del nucli antic es convertiran en escenaris de diferents instal·lacions artístiques. L'objectiu del festival és convertir Tortosa en escenari de creació, reivindicar el patrimoni arquitectònic del municipi i apropar i difondre l'art efímer a tots els públics. 

Aquestes obres inciten als visitants a reflexionar i experimentar noves percepcions. El festival reforça la proposta cultural i turística del territori obrint les portes dels seus patis a la ciutadania. Molts d'aquests espais, de gran pes històric, romanen tancats al públic la resta de l'any i el festival suposa una bona ocasió per descobrir aquest patrimoni ple d'art.


El Festival A Cel Obert coincideix amb les 'Jornades Europees del Patrimoni 2017', la manifestació cultural més participativa i més important d'Europa en relació al patrimoni. Es tracta d'una iniciativa conjunta del Consell d'Europa i la Comissió Europea. Cada any s'organitzen a tota Europa més de 70.000 actes per tal de contribuir a la presa de consciència sobre el patrimoni comú i la necessitat constant de la seva protecció. Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni la visita al Museu de Tortosa serà gratuïta els dies 6, 7 i 8 d'octubre.


 


IMATGE: Cartell del Festival 'A Cel Obert'. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.