Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Les Terres de l'Ebre registren manifestacions històriques amb milers de persones en contra de la violència

Publicat el 05/10/2017 13:53

AmpostaRoquetesTortosa

L'Alcalde d'Amposta explica que el pavelló firal passarà a dir-se 1 d'octubre, en homenatge als successos.

La passada jornada d'aturada general de país, del 3 d'octubre, va deixar un fort reflex de la implicació, solidaritat i lluita en contra de la violència de tots els ciutadans de Terres de l'Ebre. El conjunt de manifestacions que van tenir lloc en els diferents municipis van deixar veure milers i milers de persones mostrant-se en contra de la repressió i l'actuació policial. Concretament als carrers de Tortosa i Roquetes es van concentrar més de 10.000 persones, segons informa 'EbreDigital.cat'. Una xifra insòlita que posa en manifest el descontentament dels ciutadans i la seva solidarització amb les brutals càrregues de la policia espanyola.

Al pavelló esportiu de Roquetes també es va poder veure una multitudinària concentració dimarts al matí. Milers de persones es van aplegar en aquest lloc, ja que va ser on el passat 1-O, durant la celebració del referèndum de Catalunya, hi va haver les càrregues policials. Els veïns de Roquetes van marxar des del pavelló poliesportiu fins a la delegació del govern, amb el suport de la ciutadania de Tortosa i de Jesús, que es van afegir a la caminada. Tot plegat, situa aquesta manifestació en el rànquing de mobilitzacions més massives vistes a la capital del Baix Ebre.

La Ràpita va concentrar a la plaça del Coc més de vuitanta tractors, arribats des de Tortosa, per mostrar el rebuig dels actes policials que van patir els municipis ebrencs. Amposta no va ser menys i va concentrar també milers de persones fent crida al carrer, a la plaça de l'ajuntament al matí i ala del Mercat al vespre. Finalment, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va fer pública la notícia que el pavelló firal de la capital del Montsià passarà a adir-se pavelló, 1 d'octubre.

"Ens recordarem tota la vida, i és l'inici del camí cap a la llibertat i per tant hem decidit que el pavelló firal es digui 1 d'octubre", explica l'alcalde Adam Tomàs en la següent notícia de Canal TE.


 


  


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.