Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de Deltebre inicia les obres del soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió

Publicat el 04/10/2017 13:51

Deltebre

Després d'anys de problemàtica entre els veïns s'impulsa gran part del soterrament de la línia.


Aquesta darrera setmana s'han iniciat els treballs de soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió de 25kv d'Unamuno, després d'anys de demandes i de reclamacions per part dels veïns i veïnes afectats. Les obres pel canvi afecten un tram de 1.36km comprès entre el carrer Joan XXIII, Gustavo Adolfo Becker, Assumpció, Unamuno i Guifré el Pilós.

En el marc d'una visita a les obres i acompanyat pel tinent d'alcalde d'Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, i el regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que "amb aquesta actuació donem finalment resposta a una problemàtica que s'ha allargat molts i molts anys". També afirma l'alcalde que Deltebre tingui encara línies elèctriques d'alta tensió "és una mostra més de les mancances d'aquest municipi i de la gran feina que encara tenim al davant per millorar la imatge del municipi i assolir el nostre objectiu d'enlairar Deltebre".

Tot i aquest inici de soterrament, el municipi encara disposarà d'un tram de més de 4km de línies de mitja tensió que està previst que se soterri progressivament. Les obres, que es preveu que finalitzin durant el mes de novembre, s'han adjudicat per un import de 53.845€ i han estat finançades en un 55% per l'Ajuntament de Deltebre i en un 45% pels veïns amb contribucions especials. Al seu moment, des de l'equip de govern es va convocar als veïns i veïnes afectats per tal que poguessin decidir amb votació si volien tirar endavant aquest projecte que finalment ha tirat endavant.


 


 


IMATGE: Lluís Soler, Alcalde Deltebre, kilian Franch, tinent d'Alcalde i Francisco Castro, Regidor de Seguretat i Mobilitat al C/ Unamuno. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.