Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

INAUGURACIÓ DEL NOU EDIFICI DE LA GENERALITAT A TORTOSA

Publicat el 21/07/2017 12:41

Tortosa

El cap de l’Executiu, que ha inaugurat la nova seu a Tortosa acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha remarcat que aquesta política segueix “la manera que tenim d’autogovernar-nos en el segle XXI: amb una xarxa cada cop més densa de nodes administratius que aproximin l’administració i donin capacitat de decisió al territori”.

La nova seu concentra els diferents departaments i serveis del territori, cosa que permetrà estalviar fins a 579.000 euros anuals. El president s’ha mostrat convençut que el model, que segueix el que es va posar en marxa a Girona el 2010, repetirà el mateix èxit i permetrà un important “estalvi de lloguers i de despeses de funcionament, perquè se simplifiquen, se centralitzen i són més eficients”.

En aquest sentit, Puigdemont ha destacat que es tracta d’un equipament “modèlic” perquè s’ha pensat perquè pugui “oferir un servei eficient, eficaç i modern, que permeti que el repte l’aproximació entre ciutadania i administració sigui molt millor, i es reforci amb uns equipaments que estan a l’alçada de la dignitat amb què un país ha de poder tractar els seus ciutadans”.

Pel vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda la posada en marxa de la nova seu reflecteix "el compromís del Govern amb les Terres de l'Ebre, com el que les Terres de l'Ebre tenen amb el país". Oriol Junqueras ha volgut "agrair la feina dels qui han fet possible una obra projectada al llarg de tants anys" i que "permetrà donar un bon servei a la ciutadania".

També han participat a l’acte el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.