Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Hilfe Agrotechnical compra una segona parcel·la al polígon Catalunya Sud per ampliar la seva activitat

Publicat el 20/06/2017 10:28

L' AldeaTortosa

L'Incasòl tanca la venda de més de 5.100 metres quadrats de terreny industrial en un sector amb vuit parcel·les encara disponibles

ACN Tortosa .- L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha tancat l'operació de venda de 5.103 metres quadrats de terreny industrial del polígon Catalunya Sud, a cavall dels termes municipals de Tortosa i l'Aldea (Baix Ebre), a l'empresa Hilfe Agrotechnical, dedicada al disseny i desenvolupament de fertilitzants d'alta tecnologia. L'ens de la Generalitat i la societat han signat l'escriptura de compravenda de la parcel·la número 3.2 del sector industrial del polígon per un import que no ha estat revelat. Amb aquesta adquisició, Hilfe passa a incrementar un 125% la superfície que disposava al mateix polígon, fins el 9.000 metres quadrats, després d'haver adquirit una primera parcel·la a l'Incasòl el 2012. Això li permetrà ampliar les seves instal·lacions actuals amb noves línies de producció en la línia d'aconseguir fertilitzants per una "agricultura sostenible i equilibrada", fet que, segons la Generalitat, és la clau del seu èxit en el mercat principalment nacional, però també internacional.


El sector industrial Catalunya Sud, entre la carretera C-42, el Camí del Ranxero i el barranc dels Pixadors, té una superfície total de 136 hectàrees, de les quals 82,6 es troben dins del terme de Tortosa i 53,4 al de l'Aldea. Actualment, l'Incasòl jo té vuit parcel·les disponibles, amb un més de 260.000 metres quadrats de superfície, destinades a indústria aïllada.

 

FOTO: ACN.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.