Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Un blog dedicat a l'àliga calçada, prepara un monogràfic sobre la familia dels Ports

Publicat el 16/06/2017 18:50

Aquests darrers dies ha augmentat l'activitat al xat associat a l'emissió en directe, on hi participen curiosos, aficionats i experts. El xat del directe rep molts comentaris i aportacions i són molt útils per nosaltres totes les observacions que indiqueu.


La conversa que es produeix dins el xat entre espectadors de diferents tipus i orígens resulta molt interessant i instructiva gràcies a les preguntes dels aficionats i les respostes dels experts.


Ignacio Santiago García Dios, és un d'aquests experts. S'ha dedicat molts d'anys  a l'estudi i seguiment de les calçades i actualment està preparant una monografia dedicada exclusivament a aquesta espècie. A més, és autor del blog aguilillacalzada.blogspot.com de consulta molt recomanable.


Des del Parc Natural dels Ports, agraeixen la seva participació al xat i el seu interès per resoldre els dubtes dels espectadors de forma tan educativa. I en recomanen la seva lectura i seguiment als amants de les aus i d'aquesta espècie en concret. 


FOTO: Blog de Ignacio Santiago García. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.