Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Sis entitats socials ampostines signen el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta

Publicat el 16/06/2017 18:40

Amposta

Entre totes les entitats l’Ajuntament d’Amposta destinarà més de 68.000 euros 


Amposta- Aquest dijous 15 de juny, l'Ajuntament d'Amposta ha signat el conveni de col·laboració amb sis entitats socials que treballen al municipi, aquesta col·laboració inclou una dotació econòmica que les ajudarà a desenvolupar les seves activitats durant aquest 2017.


La signatura ha tingut lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Amposta amb la presència dels representants de totes les entitats. Els convenis inclouen un total de més de 68.000 euros repartits entre les sis entitats, el que representa un 30% més que l'any 2016, amb la incorporació però de tres entitats socials més.


En concret, Creu Roja ha rebut una aportació de 27.000 euros, l'Associació Catalana d'afectats de fibromiàlgia (ACAF) un total de 1.600 euros, l'Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià-APASA una aportació de 8.000 euros, la mateixa quantia per
Siloé, Càritas Interparroquial d'Amposta ha rebut un total de 17.000 euros i l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Montsià i Malalties Neurodegeneratives (AFAM) un total de 6.500 euros.


Els convenis reafirmen la voluntat de col·laboració amb aquestes entitats, i una mostra que l'Ajuntament d'Amposta vol continuar treballant amb les entitats socials que tanta feina realitzen en l'assessorament i ajuda de les persones més necessitades d'Amposta.


"El nostre principal objectiu és reduir l'atur al mínim perquè cada cop hi hagi una necessitat menor d'acudir a aquest tipus d'entitats", ha assenyalat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot agraint-los-hi la tasca desenvolupada durant aquests anys on la seva aportació ha estat indispensable per a moltes famílies que han necessitat els seus serveis.


FOTO: Ajuntament Amposta.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.