Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els 1.100 treballadors de Padesa a Roquetes i Amposta cobraran els complements d'antiguitat

Publicat el 12/06/2017 17:06

AmpostaRoquetes

L'empresa d'escorxadors d'aus havia deixat de pagar alguns drets reconeguts arran de la negociació d'un nou acord col·lectiu que, segons UGT, encara segueix bloquejat

ACN Amposta .- Els 1.100 treballadors dels escorxadors d'aus que el grup Padesa té Roquetes i Amposta cobraran aquest mes de juny els seus complements d'antiguitat així com els increments del tram d'antiguitat que es produeixin, d'acord amb el conveni del sector. El sindicat UGT ha anunciat que l'empresa assumirà, amb efectes retroactius des de l'1 de gener, el pagament i l'actualització d'aquest complement. Tot i tractar-se d'un dret reconegut pel conveni d'escorxadors d'aus i conills, la plantilla havia deixat de rebre aquests diners arran de la negociació del nou conveni i la voluntat de la patronal d'excloure aquests complements. Les converses pel nou acord col·lectiu ja van provocar aturades massives arreu del país el passat mes d'abril per la degradació de les condicions dels treballadors. Segons UGT, però, l'acord amb Padesa permetrà que, finalment, es respectin els drets dels treballadors d'una de les empreses més grans a Catalunya malgrat que les negociacions sectorials continuen encara bloquejades.

FOTO: ACN. Pla general de la concentració de treballadors i representants sindicals davant l'escorxador de Padesa d'Amposta. Imatge de l'11 d'abril de 2017.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.