Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El sake d'autor Tokubetsu Junmai fet amb arròs del Delta rep una estrella del guardó internacional ITQI Superior TasteAward 2017

Publicat el 01/06/2017 11:45

L' Ametlla de MarL' Ampolla

El segell atorga la qualificació de "notable" al producte elaborat des de l'Ametlla de Mar amb arròs del delta de l'Ebre

ACN L'Ametlla de Mar .- El sake d'autor Tokubetsu Junmai de l'empresa Kensho Sake de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) ha rebut la qualificació d'una estrella - de qualitat notable-, per part del premi ITQI Superior TasteAward 2017. Aquest guardó internacional es concedeix cada any a Brussel·les i participen en la classificació 120 xefs i sommeliers internacionals independents, de reconeguda trajectòria professional. Els responsables de Kensho Sake han considerat el premi com "un gran pas" per aquesta empresa creada el 2015 i confien que el reconeixement els obri les portes a noves exportacions en els quals la garantia de qualitat amb un segell internacional és "imprescindible". El guardó també reafirma l'aposta d'elaborar sake amb arròs del delta de l'Ebre, aconseguint un producte "amb personalitat pròpia, més mediterrani, i de qualitat".

FOTO: ACN. Humbert Conti amb dos ampolles dels dos tipus de sake que elabora amb arròs del Delta de l'Ebre, a la seva masia de l'Ampolla, el passat desembre de 2015.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.