Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Una trentena de voluntaris recullen 362 quilos de brossa a la badia del Fangar i a la platja de l'Arenal de l'Ampolla

Publicat el 16/05/2017 11:36

L' Ampolla

Més d'una trentena de persones van participar aquest diumenge, 14 de maig, a l'Ampolla, al Let's Clean Up Europe!, una acció que s'emmarca en la campanya Per un Delta Net i que tenia per objectiu netejar la brossa de la badia del Fangar i de l'entorn de la platja de l'Arenal. En l'acció es van recollir 362 quilos de deixalles. Del total, un 67% correspon a residus d'origen plàstic, un 17% a metall, un 14% a tèxtil i un 2% a vidre.

En l'activitat, que és una acció comuna que s'ha realitzat durant aquest passat cap de setmana a tota Europa i que pretén promoure la reducció, reutilització i reciclatge de residus, també hi van participar sis piragüistes del Grup Excursionista de Catalunya- secció caiac, els quals van ser els encarregats de netejar les aigües de la badia del Fangar. 

La jornada va comptar amb el suport de l'Associació de Voluntaris del Parc Natural del Delta de l'Ebre, l'Escola del Parc Natural del Delta de l'Ebre i l'Ajuntament de l'Ampolla.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.