Contrasenya

El Club Ciclista Ascó organitza la I Marxa de les Ermites amb un molt bon nivell esportiu

Publicat el 09/05/2017 10:08

AscóGarcia

La cursa de BTT I Marxa de les Ermites que va tenir lloc ahir diumenge organitzada pel Club Ciclista Ascó va comptar amb 200 participants, entre els quals hi havia diversos corredors destacats tant a nivell català, espanyol i, fins i tot, internacional.

La cursa va formar part de la Xallenger Terres de l’Ebre, tot i que enguany estava com a convidada i sense puntuar. Els responsables del club asconenc confien que l’any vinent ja sigui una prova puntuable donada l’alta participació de ciclistes i el bon desenvolupament de la cursa.

L’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, va agrair als responsables del Club Ciclista, la iniciativa de la Marxa “ja que contribueix a unir les sinèrgies entre les entitats i l’Ajuntament per tal de donar a conèixer el nostre territori”. També va desitjar que “la Marxa de les Ermites sigui la primera de moltes i tingui continuïtat en el temps”

La cursa va comptar amb un recorregut llarg i un altre de curt. El llarg va ser de 38 km i amb un desnivell positiu de 1.400 i anava per camins i senderes d’Ascó i Móra d’Ebre. El curt va ser de 22,5 km, amb un desnivell positiu de 750. En aquest cas la cursa es va fer només pel terme municipal d’Ascó.