Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Passió d'Ulldecona: a L'Onada han complert el desig dels avis

Publicat el 08/05/2017 16:57

Ulldecona

Us expliquem la història de l'Amparo Ventosa, una veïna d'Ulldecona que mai havia gaudit de la representació “La Passió” i que ha sigut ‘el seu somni’


 


L'Amparo Ventosa, veïna d'Ulldecona des de fa 27 anys, va ser una de les àvies que va acompanyar a L'Onada a gaudir de la representació "La Passió" el passat diumenge 30 d'abril. I va sortir molt emocionada i encantada, ja que mai havia pogut veure-la i sempre n'havia tingut moltes ganes! Segons ens confessa ella mateixa “El somni de la seva vida”, a L’Onada els omple acomplir il·lusions de vida.


 


Cada any el Patronat de la Passió d'Ulldecona convida als residents de L'Onada a plaure amb la seva representació de "La Passió"; enguany ambdós es vàrem plantejar que a més d'anar amb els residents d'Ulldecona també podríen convidar a aquells avis del poble que no tenen ningú amb qui anar. Així a més de fer-los companyia i anar amb un grup popular de la vila a veure "La Passió", també des de L'Onada, els hi podríen facilitar el desplaçament. Dit i fet! El seu equip humà va anar porta a porta, i el Patronat de La Passió ens va obsequiar amb les entrades, ajudar amb facilitats per accedir i amb tota la logística possible: Gràcies companys!


 


Com ens deia l'Amparo "La Passió" està representada per gent amb molta entrega i estima pel que fan, a més d'uns "artistes meravellosos" i millor professionals què s'hi entreguen de tot cor. Com ens deia tota emocionada, en sortir aquest diumenge del Teatre Orfeó Montsià: "És preciós! Recomano a tothom que vingui; que no s’ho repensi i ho faci... Jo he esperat molt temps per complir el meu somni i val la pena gaudir de l'espectacle, el dia i contagiar-se de l'ambient que generen aquests artistes i l’equip de L’Onada i tots els seus residents, Un gran dia en una gran companyia".


 


Des del centre ens confessen que es quden, com a regal del dia, amb la mirada d'il·lusió de l'Amparo, la seva brillantor als ulls i en especial el goig que feia en sortir de casa (estava radiant!), "una dona diferent en esperit a la que vam conèixer en el primer dia que vam trucar a la seva llar". A la fi acompliria aquesta il·lusió, la SEVA il·lusió, que ja veia perduda i que a L'Onada es van entregar per ajudar-la a assolir.


 


A més el seu dia va ser, com ella ens deia en marxar cap a casa, tota una experiència. Va dinar amb tota la colla, amb qui va compartir el dia i una paella com a plat principal, a L’Onada d’Ulldecona en companyia i com a convidada del centre! Feia molt temps que no li preparava ningú el dinar en cap de setmana per un tiberi “en germanor”. I estava amb tanta gent dinant i en un ambient tant distès que tothom va quedar encantat de la jornada, un dia de 10 per ella i per L'Onada Ulldecona, què repetiran (si poden, encantats...) el proper any sense dubtar-ho! Qui s’apunta?


 


Més informació (sobre La Passió d'Ulldecona) 


 


http://www.passioulldecona.org/


 


http://www.turismeulldecona.com/la-passio/


 


http://lapassioulldecona.com/


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.