Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ampolla renova el parc infantil del carrer Ventura Gassol

Publicat el 15/12/2016 13:46

L' AmpollaL'Ajuntament de l'Ampolla ha dut a terme durant la primera setmana d'aquest mes de desembre les obres de renovació del parc infantil del carrer Ventura Gassol, situat al barri de Sant Joan. En l'actuació es van canviar tots els elements de joc que hi ha a l'espai, així com també els bancs i les papereres. A més, es va procedir a renovar el terra, que estava desgastat arran de l'ús.

"Des de la Junta de Govern es va creure oportú que es renovés aquest espai, ja que a conseqüència de la utilització que se'n fa i de les inclemències meteorològiques necessitava un canvi per tal de continuar oferint els millors serveis als ampolleros", ha explicat l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa. A més, es comptava amb la "consignació pressupostària suficient a la partida del pressupost per poder-ho realitzar", ha afegit.

Les obres d'execució, que han comptat amb un pressupost de 9.015,95 euros, han anat a càrrec de Francisco Bru Aljarilla.  


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.