Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Sant Carles de la Ràpita tanca la temporada de creuers doblant els passatgers de l'any passat

Publicat el 13/08/2015 21:01

Sant Carles de la Ràpita

El port de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) ha tancat la temporada de creuers doblant els passatgers de l'any passat. Les sis escales que hi ha fet el vaixell Star Flyer han portat un miler de turistes a port, la major part dels quals (un 80%) eren europeus. S'estima que l'impacte econòmic que han deixat les diferents escales ha estat d'uns 60.000 euros. Ports de la Generalitat subratlla que l'activitat creuerística a Sant Carles de la Ràpita ha portat "una nova tipologia de turistes" tant al municipi com a les Terres de l'Ebre. Durant les escales -precisa la Generalitat- aquests turistes "fan un primer contacte amb el territori, i molts d'ells després tornaran per visitar la zona durant més dies".ACN

L'Star Flyer, un veler de quatre pals, ha fet escala al port de Sant Carles de la Ràpita cada dimecres entre el 8 de juliol i aquest 12 d'agost. El vaixell fa una ruta setmanal entre les illes Balears i la Península. Surt de Palma de Mallorca i fondeja a Formentera, Eivissa, València, Sant Carles de la Ràpita, Maó i Sóller.

Es calcula que l'impacte econòmic que l'Star Flyer ha deixat a les Terres de l'Ebre ha estat d'uns 10.000 euros per escala. Aquesta xifra s'obté sumant la despesa prevista dels passatgers en excursions, restauració, compres, transports i altres serveis. A més, aquí també s'hi afegeix el què gasta el 50% de la tripulació del veler (formada per 50 persones), que és la que es calcula que desembarca.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.