Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Aparcar al pàrquing de Les Escoles Velles costarà 50 cèntims l’hora

Publicat el 27/02/2015 17:24

La GaleraL' Ametlla de Mar

A partir de l’1 de març i fins al 15 de juny l’aparcament de les Escoles Velles estrena tarifes. I és que a partir d’aquesta data es podrà aparcar en aquest pàrquing soterrat, situat al nucli urbà, per només 0,50 cèntims l’hora i la primera mitja hora gratuïta. L’objectiu que s’ha marcat l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a través de la Cala Gestió, és fer més fluida la mobilitat al casc urbà alhora que de retruc es millora l’accés al comerç local.

Així ho explica Andreu Martí, alcalde de l’Ametlla de Mar: “aquesta promoció estic convençut que millorarà la mobilitat i aproparà el comerç local als ciutadans. Actualment, hi ha més de 110 places ocupades permanentment, més el percentatge de rotació, i si augmentem el nombre d’estacionaments amb aquesta promoció veurem com cada vegada més aquest equipament està agafant cos i sentit ”.
D’altra banda, des del consistori es recorda que es pot adquirir una plaça de lloguer a l’aparcament de les Escoles Velles per només 39 euros mensuals. Una promoció que es va engegar el novembre del 2011 i que ha donat molt bons resultats segons fonts municipals ja que s’ha passat de 32 places de lloguer a 82.
Recordar que aquest equipament compta amb 300 places i està situat al bell mig del cor del municipi, a tocar dels diversos establiments que conformen el teixit comercial de la localitat.
Concurs Suquet Calero

Després que s’hagués tingut d’anul·lar la realització de la 33ª edició del Suquet Calero en el marc de la Festa Major de la Candelera, ara, des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i, en concret, de la Regidoria de Festes, s’ha decidit recuperar-lo. Així el dia 8 de març a la plaça Joan Miró tindrà lloc la nova edició d’aquest concurs culinari tant calero. De fet, aquest any s’ha canviat la ubicació perquè des del consistori s’ha considerat un indret més adient. Remarcar també que s’ha escollit el 8 de març per tal de donar-li un marc gastronòmic com són les II Jornades Gastronòmiques de la Galera.
A partir de les 11 del matí hi haurà el primer torn i a les 12.15 el segon. El jurat haurà de decidir quins són els millors suquets mereixedors dels sis premis de 120 euros.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.