Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Un planer a la Masia

Publicat el 20/02/2015 17:52

Santa Bàrbara

Ha fixat pel Barça: un spmni fet realitat.

Santa Bàrbara contempla amb orgull el fitxatge d’un jugador de la població pel Barça. “Es el primer en la història que hi arriba”. Satisfacció.

El jove Andreu Arasa ja ha signat amb el Barça i jugarà la temporada propera amb el juvenil B. Ell, des de fa uns anys, pertany a la Rapitenca, i ara està al cadet de Divisió d’Honor. Andreu, com és lògic, està satisfet: “moltíssim com ho estaria qualsevol que li agrada el futbol, és un canvi molt gran perquè passes d’estar on coneixes a tothom a on no coneixes a ningú, i a allunyar-te de la família, amics... però si t’agrada el futbol tant com a mi i tens un somni com aquest tan prop, estàs disposat a això i més”. Andreu viurà a la Masia junt amb els companys que arriben d’altres països o territoris arreu de l’Estat o de Catalunya que s’integren a Can Barça, on estudien, entrenen i juguen.
El jove planer és un entusiasta del Barça i el seu idol és Iniesta “de petit, sempre deia que volia ser futbolista i del FCB, el meu equip, on està Iniesta, el meu referent”. Andreu és conscient que “he fet un gran pas però encara queda molt per fer. Molt de treball, sacrifici, i humiltat davant de tot. Tot això, el que he fet fins ara, apart de l'esforç, també ho he aconseguit gràcies a les persones que m’han estat donant suport sempre per a que pugue complir el meu somni”. El jove jugador del cadet de la Rapitenca, recorda que “Agustí Zaera, quan jo era aleví, com a observador del Barça a les Terres de l’Ebre ens va portar a provar a 3 jugadors de la Rapitenca, i des de llavors, ens seguien. Després ha arribat aquest any on ha vingut tot; estem jugant a la màxima categoria cadet com és la Divisio d'Honor que és on els observadors es fixen més amb els jugadors i he tingut la sort que s’han fixat. Però sobretot, gràcies a Agustí Zaera que com a observador del club ha anat passant informes i els entrenadors del juvenil i el cadet han vingut algun partit a veure’ns”. I els va agradar. Està clar.
Andreu va començar jugant amb el S. Bàrbara. La seua afició al futbol ja li ve de casa; el seu pare va ser defensa del Santa. Als inicis va tenir a Maite Arasa i a Noèlia Ontañon com a entrenadores. Després al seu pare i a Agusti Martí (Garcho). Posteriorment, ja a la Rapitenca, sent aleví, David Carmona era el seu mister, i a infantil, va tenir a Agustí Zaera, el seu tècnic actual. Sent cadet de primer any, Alejandro Alonso i Josep López foren els seus tècnics. L’ampostí Arnau Solà ja té un preacord, sent aleví, per jugar a l’infantil del Barça. Podria ser el proper cas. I Gerard Verge també pot interessar.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.