Ha tornat el Chelsea ebrenc: el Vilaseca ja tremola

Publicat el 13/02/2015 17:02

Camarles

El partit Camarles-Jesús i Maria es recuperarà el dijous dia 19 a les 20.30h

El Jesús i Maria va golejar el Tancat (1-4). David Torres, un dels tècnics, destacava que “vam fer un gran partit, al camp d'un Tancat que malgrat el resultat va vendre cara la derrota, sent un equip molt agressiu i fort que va lluitar durant tot el partit”.

Teixidó va fer un dels gols més ràpids de la història del Jesús i Maria, als 25 segons, quan després de traure del centre del camp la pilota arribava a Curto que feia un desplaçament a Mauri a l'esquena de la defensa local i aquest de primeres efectuava una centrada i Teixidó sol al segon pal engaltava com un obús la pilota per tot l'escaire de la porteria local. Gran gol. A partir d'aquí, partit intens per part d'ambdós equips amb arribades a les dues àrees i al minut 26 els ebrencs feien el 0-2 quan José Mari rematava impecablement amb el cap un servei de córner tret per Teixidó. Minut 29 arribava el primer penal de la tarda, a favor dels locals quan Raül Gonzalez travava al local Carlos (excompanys al Catllar) i ell mateix el tirava, a la base del pal. Les dues rematades a boca de canó eren tretes amb espectaculars intervencions del debutant Raül Jiménez. Minut 32, el Tancat reduia distàncies per mediació de Carlos amb una falta lateral que s'enverinava al fons de la porteria visitant. Reacció fulgurant dels partidalencs i de nou còrner tret per Teixidó i rematada impecable del kaiser Herrero fent el tercer. Amb l’1-3, la segona fou molt intensa com la primera i golàs de Mauri al minut 54 quan rebia una passada de José Mari a la banda i efectuava un xut que entrava per tot l'escaire. 1-4. Minuts després, penal a favor del Jesús i Maria i Ivan González el fallava amb una gran intervenció del porter local que era traslladat amb ambulància a l'hospital quan al caure va rebre un fort cop al colze. Final, 1-4. El Jesús i Maria, un equip a hores d’ara amb potencial de categoria superior, assolit gràcies a la gestió que pot dur a terme i que li permet tenir-lo, ha recuperat l’etiqueta de Chelsea ebrenc, que li va posar Més Ebre fa uns anys. Va disparat darrera el Vilaseca.