Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Ports remodela el moll de la Benzinera del port de Sant Carles de la Ràpita

Publicat el 30/01/2015 17:57

AlcanarSant Carles de la Ràpita

El projecte s’emmarca dins del Pla d’inversions 2014-2017, té un cost de 180.000 euros

La pesca és una de les activitats importants del port de Sant Carles de la Ràpita que actualment compta amb una flota de 88 embarcacions, sent la més gran de Catalunya. Les obres iniciades permetran reforçar la infraestructura on hi ha la benzinera que subministra carburant als vaixells de pesca, i potenciaran el servei que es dóna als pescadors de Sant Carles de la Ràpita.

Amb l’actuació també es pavimentarà el terra i es col·locaran nous norais i defenses per a l’amarratge de les embarcacions. El moll de la Benzinera té una superfície de 770 metres quadrats i una longitud de 78,5 metres quadrats.

180.000 euros d’inversió

Les obres del moll de la Benzinera del port de Sant Carles suposen una inversió de 180.000 euros. L'actuació s'emmarca dins del Pla d’inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat, que compta amb una inversió publicoprivada de 95 MEUR distribuïts entre les 26 instal·lacions que l’Administració portuària gestiona a la costa catalana des de Llançà fins a les Cases d’Alcanar.
Els objectius estratègics del Pla són optimitzar les instal·lacions portuàries, modernitzar les infraestructures, millorar els serveis, integrar els ports en els seus municipis i fomentar la sostenibilitat. Amb tot, aquest Pla d’inversions potencia el paper dels ports com a dinamitzadors econòmics del conjunt del territori.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.