Contrasenya

El Camarles perdona la vida al Tortosa que ho aprofita

Publicat el 23/01/2015 18:36

CamarlesTortosa

ELS LOCALS FALLEN FINS I TOT UN PENAL I ELS DE CRESPO VAN DECIDIR AMB UN GOL DE cARLES (0-1)

El Tortosa, contrarrellotge i sensa gaire marge d’errada, va visitar el Camarles en un partit que se li va complicar al primer temps, però que va acabar guanyant (0-1). Al primer temps es van donar dues circumstàncies: el Tortosa va estar espès i descentrat. Desubicat, perdent moltes passades interiors.

I el Camarles, amb els minuts, va estar esplèndit pressionant i ofegant al rival, imposant-se amb un ritme trepidant. I, a més, va gaudir de nombroses ocasions, amb una pilota al pal i amb accions d’u contra u davant de Povill, que va salvar al Tortosa, parant a més un penal clar comès sobre Cristian. En els darrers deu minuts del primer acte, el partit va igualar-se i el Tortosa va fer una primera arribada. I, arran d’una genialitat de Carles, amb acció individual i xut des de fora de l’àrea, els de Crespo van fer el 0-1 en un moment clau (43’). A la represa, el Camarles va acusar la intensitat en la que havia jugat i també el fet de no haver trobat premi al seu treball. El Tortosa, a més, va rectificar i a la segona meitat va dominar i ja va controlar el partit. Llavors va ser Juanjo, porter local, el protagonista. El Tortosa no va poder sentenciar i per això va patir fins el final.
Cal destacar també l’assetjament de baixes que té el conjunt roigiblanc: Javi Asin, Cristian, Gerard i Marc. I Vilanova fou substituit als primers minuts. El Tortosa visita demà el Tancat. Li venen ara quatre jornades claus i que poden definir. Són les jornades que falten per enfrontar-se al Vilaseca. Ha d’intentar mantenir o reduir distàncies perquè aquell partit pugui obrir el campionat a la part alta de la taula.