Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El consorci ambiental de les Terres de l'Ebre destina el 81% del pressupost del 2015 a gestió de residus

Publicat el 09/01/2015 16:39

ArnesMas de BarberansSant Carles de la Ràpita

La recollida conjunta de la brossa del Baix Ebre i el Montsià costarà 800.000 euros menys que el 2011

La junta general de Copate (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre) ha aprovat un pressupost per al 2015 de prop de 9 milions d'euros, el 81% del qual es destinarà a gestionar els residus de les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

És una de les cinc àrees en què es divideix l'entitat i, segons el seu president, Joan Castor, permetrà reduir en 800.000 euros vist el 2011 els costos de gestió de l'abocador que utilitzen aquestes comarques. Les altres quatre àrees es posaran en marxa un cop es liquidin els consorcis actuals fet que, segons l'entitat, permetrà un estalvi administratiu de 200.000 euros. Així, el 19% restant del pressupost s'invertirà en les àrees de salubritat pública, assistència tècnica, entorn natural i territori i l'Ebre Biosfera.
La junta general de Copate ha aprovat també qui seran els vicepresidents que s'encarregaran de cada àrea. El de l'EbreBiosfera serà l'alcalde d'Arnes, Xavier Pallarès; el d'Entorn Natural el de Prat de Compte, Juanjo Malràs; el de Residus, l'alcalde de Mas de Barberans, Josep Lleixà; el de Salubritat Pública, el de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martin, i el d'Assessorament Tècnics el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.