Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Manuel Frigola rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

Publicat el 12/11/2014 17:27

Batea

La directora territorial del Departament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, li ha entregat la medalla

La directora territorial de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, ha lliurat aquest matí a la residència d’avis de Batea la Medalla Centenària del Departament al senyor Manuel Frigola. Amics i familiars de l’homenatjat, el personal i la direcció del centre, així com representants de l’Ajuntament han assistit a la celebració.

Nascut el 9 de novembre de 1914, el Manuel Frigola Alaña ha treballat a Batea de pagès tota la vida. Actualment viu a la residència d’avis del municipi on rep sovint la visita de les seves nebodes.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.