Un somni fet realitat

Publicat el 07/11/2014 12:55

AlcanarCamarlesTortosa

S’ESTRENA LA GESPA ARTFICIAL DEL CAMP DE CAMARLES

Era un somni. I diumenge ja fou una realitat. Camarles disposa de gespa artificial. Una millora necessària per tot el que engloba el club actualment, amb gran nombre d’equips. Es va descobrir la placa commemorativa i, en un ambient festiu, es va disputar el partit inaugural, entre el Camarles i l’Alcanar (0-2).

Una jornada emotiva i un pas endavant per a l’esport camarlenc, com així es va transmetre en els parlaments.
Els locals van sortir forts i van tenir la primera ocasió. Van pressionar al centre del camp i no es van descomposar. Això va comportar que l’Alcanar no pugués contraatacar, tot i que quan va poder fer-ho, va crear perill a la porteria de Quim, el més destacat dels locals. El visitant Ion, per una topada, va haver de marxar en ambulànica i va estar ingressat. Ja es recupera.
Adrià va entrar el seu lloc i va donar, com és habitual, molta profunditat a l’Alcanar. El partit, però, va arribar al descans amb igualtat. A la represa, aviat, va tendir a fracturar-se. El Camarles, amb els minuts, no va mantenir el mateix ordre, va perdre cohesió i l’Alcanar, que va avançar línies, va imposar-se. Els canareus, amb espais, són letals i Romero va fer el 0-1, gaudint Adrià d’altres opcions. Brigi, amb un tret enverinat que va anar al travesser, va poder empatar per al Camarles. No va ser així i l’Alcanar va jugar còmode i va snetenciar amb un altre gol de Romero, que va trencar el fora de joc (posició dubtosa) i va definir amb qualitat i elegància. 0-2 i l’Alcanar que progressa mentre que el Camarles es queda en zona delicada, sense poder sortir-ne, de moment. Leo i Paul van debutar amb el Camarles.
Ximo Talarn va debutar com a tècnic de l’Alcanar. Va agrair les facilitats que li ha posat el Tortosa per a poder deixar el juvenil i acceptar aquest nou repte amb el club canareu.