Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Les marques turístiques que gestiona Costa Daurada i Terres de l'Ebre estan promocionant-se a Madrid, a FITUR

Ferran Bel, Alcalde de Tortosa, també hi serà avui divendres per presentar un nou producte turístic

El certamen, un dels principals aparadors mundials del sector, serveix també per establir, refermar i consolidar les relacions amb touroperadors internacionals. És, per tant, una cita que permet definir línies de treball, estratègies i aliances empresarials per tal de dinamitzar i reforçar l'activitat turística, innovant per atendre les demandes del mercat.

La delegació del Patronat de Turisme de la Diputació ha mantingut reunions de treball amb representants de Coral Travel, Olympia i TUI Russia, entre altres, per tal de potenciar l'arribada del mercat rus a la demarcació de Tarragona. El diputat i vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Benet Jané, en representació del president de l'organisme autònom de la institució supramunicipal, Josep Poblet, qui ha encapçalat la delegació, ha participat en aquestes trobades, juntament amb el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono.

La 34a Fira Internacional de Turisme és un dels aparadors mundials més importants del sector, que tindrà lloc fins al 26 de gener a Madrid. Els espais dedicats a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre s'integren dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, aixoplugats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a través del conveni corner. L'assistència a aquest saló professional permet, un any més, difondre als principals mercats les novetats en matèria de turisme a la demarcació de Tarragona.

És el cas dels municipis d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita, que han presentat les Jornades Gastronòmiques de la Galera, que tindran lloc del 14 de febrer al 9 de març.

Promoció conjunta

La participació a Fitur és una de les accions de promoció conjunta emmarcades en el conveni Corner. Així doncs, aixoplugats pel Patronat de Turisme, hi són presents ens locals de turisme de la Costa Daurada. I per part de les Terres de l'Ebre, hi assisteixen: les oficines municipals de turisme d'Ascó, Alcanar, Tortosa, Sant Carles de la Ràpita i l'Ampolla, i l'Oficina Comarcal de Turisme de la Terra Alta. Ferran Bell, amb el regidor Alfredo Ferré, assisteix avui a la Fira per presentar un nou producte turístic vinculat al patrimoni jueu de la ciutat. 

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.