Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La consellera d’Ensenyament visita Amposta i Santa Bàrbara

Publicat el 07/01/2014 16:12

AmpostaSanta Bàrbara

Per inaugurar l’Institut de Tecnificació i l’ampliació de l’escola Jaume Balmes

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha visitat les poblacions d’Amposta i Santa Bàrbara a les Terres de l’Ebre. A Amposta, Irene Rigau va inaugurar l’Institut de Tecnificació i va presentar un conveni d’FP dual signat amb el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, i a Santa Bàrbara, va inaugurar l’ampliació de les noves instal·lacions de l’Escola Jaume Balmes. Acompanyaren la consellera el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarés, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Antoni Lluís Martí.

La visita començà a dos quarts de dotze amb la inauguració de l’Institut de Tecnificació a Amposta. La consellera Rigau, acompanyada de l’alcalde d'Amposta, Manel Ferré, i de la directora de l’institut, Lucia Tomás, descobrí la placa inaugural i visità les instal·lacions. Seguidament, Irene Rigau va estar al Museu de les Terres de l’Ebre, on va presentar el conveni de formació professional dual signat entre el Departament d’Ensenyament i el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, per impartir en modalitat dual el cicle formatiu de grau superior de Guia, informació i assistència turístiques a l’Institut Montsià. 

Els parlaments els duran a terme la consellera Irene Rigau, l’alcalde i president del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, i el director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre. Després la titular d’Ensenyament visitarà l’exposició “100 anys d’Escola Pública a Amposta”.

Posteriorment, la consellera d’Ensenyament es desplaçà a l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara. Després de la descoberta de la placa inaugural de l’ampliació de l’escola i de la visita a les noves instal·lacions, es van realitzar els parlaments inaugurals, a càrrec de la consellera d’Ensenyament, l’alcalde de Santa Bàrbara, Joan Jordi Boronat, i el director de l’escola, César Roig.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.