Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Sant Carles de la Ràpita candidata per ser Capital Espanyola de Gastronomia 2014

Publicat el 25/11/2013 16:17

La GaleraSant Carles de la Ràpita

Sant Carles de la Ràpita vol guanyar el titol de Capital Espanyola de la Gastronomia 2014, i per això ha presentat la seva candidatura juntament amb les ciutats de València, Osca i Vitòria-Gasteiz. Aquest any celebra la seva 3ª edició i que està convocat per la Federació Espanyola d’Hostaleria i la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme (FEPET). La proclamació de la ciutat guanyadora es farà a Madrid el proper 17 de desembre.

Sant Carles de la Rápita és membre de la plataforma de promoció gastronòmica “Saborea España” que agrupa a 20 destinacions gastronòmiques que destaquen per la seva rica oferta. Vuit de les ciutats espanyoles que pertanyen a “Saborea España” van presentar les seves candidatures en les edicions de 2012 i 2013. La localitat compta amb una rellevant tradició gastronòmica basada en la cuina marinera i l’excel·lència del producte del mar i del delta de l’Ebre. Són destacats, especialment el llagostí i la galera. Tota la riquesa del mar es fusiona amb els productes de la terra com l’arròs, la flor de sal artesanal, Vins DO de la Terra Alta i olis DO de les Terres de l’Ebre. La Ràpita aspira guanyar aquest prestigiós guardó.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.