Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Onze medalles per les promeses ebrenques del Rem . Campionat d’Espanya de Rem Olimpic Aleví, Infantil i Cadet

S'ha celebrat en aigües del Estany de Banyoles, el Campionat d'Espanya de rem olímpic en categoria Aleví, Infantil i Cadet.
Amb una magnifica participació, amb prop de 750 remers i 53 clubs de tot l'estat espanyol, els remers de les nostres comarques, tot i la forta calor durant la competició, han obtingut quatre medalles d'or, tres de plata i quatre de bronze.
Destacada actuació dels remers del Club Nautic Amposta. Tercer classificat al campionat estatal, només superat pel Club Natació Banyoles i el Club Nautico Sevilla. Els ampostins han obtingut un total de sis medalles: quatre d'or, una de plata i una de bronze. Han obtingut la medalla d'or els bots 2x aleví masculí amb Joan Cercos i Pep Subirats, el 2x infantil femení tripulat per Núria Puig i Nuria Martin, el 2 - cadet femení amb Victoria Cid i Iris Castell i el 2- amb Yago Gavilán i Andreu Elies. La medalla de plata ha estat pel 4x cadet masculí amb Andreu Elies,Yago Gavilan, Albert Barrera i Roger Ruiz i la medalla de bronze l’ha conquerida l’aleví ampostí Pep Rallo. Els remers del Club de Rem Tortosa, classificats en onzena posició final al campionat, han conquerit quatre medalles: dues de plata i dues de bronze.

es medalles de plata han estat per al bot 4x aleví masculí amb Miguel Pellisa, Jose Maria Chavarria, Toni Gimenez i Joaquin Gas i el 4x infantil femení amb Blanca Adell, Anna Kayser, Mireia Llambrich i Alba Oraa. Molt bé també les remeres tortosines Mª Mar Also, Cinta Gisbert, Júlia Blanch i Anna Ventura que han assolit la medalla de bronze amb el bot 4x cadet femení, posició que repeteix Mª Mar Also en el bot 1x cadet femení. Destacable la participació del remer del Club Nautic Sant Carles de La Ràpita Andreu Ruiz que ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria 1x infantil masculí. Nomenar també la participació del jove Club de Rem Delta de Sant Jaume d'Enveja que ha aconseguit la fita de classificar el bot 1x aleví fèmina en la final A de un campionat d'Espanya en una meritòria cinquena posició.
Magnífics resultats dels més petits dels nostres clubs en un any molt complicat, degut al fort cabal del riu Ebre, que no els ha permès entrenar en les millors condiciones i tot així han demostrat la seva vàlua i ens fa ser molt optimistes pel futur del nostre rem.

ULTRARESISTÈNCIA: LA NÚRIA-QUERALT, DE 92 KM

Juan José Oliva, d’Alcanar,
i Judit Lamas, de Campredó, s’imposen

Cursa ciclista Barri del Grau

El proper dissabte 13 de juliol a les 17h de la tarde, el club joves ciclistes d'Amposta organitzarà la tercera edició de la cursa ciclista Barri del Grau, que aquest any servirà d'homentge al mitic cilcista ampostí José Dámaso.
Com en les edicions anteriors, la cursa es disputarà al tradicional circuit urbà de la barriada del Grau i serà puntuable per a la xallenge catalana de les categories senior i màster 30.

Juan José Oliva Simó, d'Alcanar, amb un temps de 12h 3min va ser el guanyador de la quarta prova puntuable per a la Copa Catalana d'ultraresistència, la Núria-Queralt, de 92 km, i així aconseguia també proclamar-se campió del circuit.
Per la part femenina, Judit Lamas Borraz, de Campredó i de l'equip Team Flowers,  aconseguia la victòria després de 92 km amb un temps de 14h 06min i entrant a meta amb més de mitja hora d'avantatge sobre la campiona del circuit i la guanyadora de l'edició anterior, Olga Manko.
Grans resultats de les Terres de l'Ebre a les curses d'ultraresistència.

12 hores futbol-7 festes de Jesús

El cap de setmana passat, al camp de la Santa Creu, es va disputar l’onzena edició de les 12 hores futbol-7 Festes de Jesús.
El primer Classificat va ser  Lo Garrofer en el que jugaven, entre altres, Toni Calafat, Juanjo Rovira, Javi Asin, els germans Cornejo, Marc Baiges etc.
El segon, i que va donar la sorpresa, fou La Taverna del Metre formada per joves jugadors del Juvenil Preferent del Tortosa i, d'altres equips, com Domènec Estorach, Robert Pujol, Marc Rambla etc.
El tercer i que no va poder revalidar el titol van ser els Jugons 2.0 l'equip rapitenc liderat per Javi Ramos i amb Tena d'Alcanar, Miquel Gasparin porter de l'Ampolla, entre d'altres, un bon equip que va caure eliminat per la mínima davant la Taverna del Metre.
Semifinals: Jugons, 0 - Taverna del Metre, 1
Lo Garrofer, 2 - Merkamotor, 1.
Tercer i Quart lloc: Jugons 2 Merkamotor 2 (a penals van guanyar Jugons).
Final: Lo Garrofer, 2 - La Taverna del Metre, 2 (a penals va vèncer Lo Garrofer 3 a 2).
Com a millor jugador fou considerat Juanjo Rovira del Garrofer.
Millor Porter: Gerard Estorach de la Taverna del Metre.
Destacar que la nit de Divendres va haver-hi una gran afluència de públic fins la matinada.
En les onze edicions, han dirigit el torneig, Ximo Talarn, Dani Fernandez i ara Pau Alegria. Es el tret de sortida de les festes de l’EMD. Ja cal pensar en el proper.