Contrasenya

El Móra la Nova esborra el Flix i l'Ametlla consolida la seua millora, contra el Pinell

Publicat el 26/04/2013 14:05

FlixL' AldeaMiravetMóra la NovaTivenys

El Flix segueix fisurat, com en general tot el que portem de la segona volta. Una segona volta decepcionant. I això que diumenge, amb gran ambient perquè els aficionats que anessin al camp amb la samarreta amb l’estelada tenien l’entrada gratuita, al primer temps, va estar força bé, fent l’1-0 (Mani) i tenint altres opcions. Però l’empat de Narcis, al minut 45, va fer mal. A la represa, el partit va estar igualat fins l’1-2 de Miravete que va trencar els locals. Ivan i Magí, amb un gran gol, van sentenciar un triomf brillant per a un Móra la Nova que referma una bona segona volta.

L’Ametlla accentua la millora

L’Ametlla va guanyar el Pinell i, d’aquesta forma, referma la seua progressió (16 punts de 18). Cal dir que el Pinell fou qui va tenir les primeres ocasions, principalment una d’Agustí. Però la Cala, arran d’una centrada d’Héctor, va marcar amb el gol de Dani Jerez. Norbert, que juntament amb Morillo tornava a l’Ametlla, però com a visitant, no va poder calcular bé la seua sortida i no va arribar a la pilota. Més tard, un penal estrany va suposar el 2-0 i posteriorment, ja abans del descans, el canoner Héctor va fer el 3-0, amb xut directe. La represa ja va sobrar. Joc travat i excepte el final que els locals van te

Una final: l’Aldeana rebrà el Vilalba, diumenge

L’Aldeana va guanyar en la jornada passada al camp del Tivenys per 0-4. Amado va marcar aviat el 0-1. El Tivenys va reclamar un penal, considerant-lo que era molt clar. No fou xiulat. A la represa, als primers minuts, Alex Gallego va marcar el 0-2 que encarrilava la confrontació. Amado (68 i 75) feia el 0-4 que certificava una victòria extremadament necessària per a la permanència. A hores d’ara, els aldeans estan en zona de descens directe. I cal pensar en les possibles compensacions. En aquest sentit, el partit de diumenge és clau, contra el Vilalba. Dos rivals directes en la mateixa situació. Els de Gaspar van vèncer el Campredó (4-1). Els visitants van fer el 0-1 i van reclamar un penal que no fou xiulat. Didac i Yelti remuntarien abans del descans i a la represa, el propi Yelti i Abdul van sentenciar amb el 4-1. Tres punts d’or i ara a pensar en la final de l’Aldea. Les gestions per fitxar continuen però no han fructificat.
(foto Pau Folqué/d. Comunicació JE Flix)