Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Territori i Sostenibilitat ampliarà les vies verdes de les Terres de l'Ebre, unint Tortosa amb Sant Carles de la Ràpita

El secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, ha presentat l’estudi de traçat per elaborar el projecte d’ampliació de la via verda de la Terra Alta i del Baix Ebre, que actualment arriba fins a Tortosa i que es connectarà amb Sant Carles de la Ràpita, aprofitant els carrils bici existents i les infraestructures ferroviàries que han quedat en desús.

La proposta de continuació de la via verda consisteix en aprofitar l’antiga traça de la línia de ferrocarril des de Tortosa fins a Sant Carles de la Ràpita, passant per Amposta, pel marge dret del riu Ebre i connectant amb vies ciclistes existents fins a la desembocadura del riu. Actualment, la via verda és de 49 quilòmetres i uneix els municipis de Tortosa, Roquetes, Aldover, Xerta, El Pinell de Brai, Bot i Horta de Sant Joan, des d’on connecta amb l’Aragó.

El nou tram de via verda suma 28 quilòmetres i es divideix en tres projectes: Tortosa-Vinallop, Vinallop-Amposta i Amposta-Sant Carles de la Ràpita. Durant aquest any i fins al 2014 es redactaran els projectes, tot concertant amb el territori el traçat i característiques de la via verda, que s’impulsarà en funció de les disponibilitats pressupostàries.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.