Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el cicle de xerrades dedicades a les dones i a la gent gran

Publicat el 01/10/2012 21:05

Aldover

Aquestes conferències, que s’emmarquen en l`oferta d’activitats dirigides als Casals i Associacions de gent gran i de dones de la comarca que ofereix l’ens comarcal, s’han iniciat aquest dimecres a Aldover i recorreran les diferents poblacions de la comarca que s’hagin interessat per aquestes.

Per al president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, totes “aquestes xerrades que es realitzen des del Consell Comarcal disposen d’una vessant formativa que permetrà a la gent gran i a les dones de la nostra comarca aprofundir en aquells assumptes o temàtiques que més els hi interessen o preocupen”.
En aquest sentit, aquest cicle de conferències analitzarà, entre d’altres, temes com ara la Llei de la dependència, El maltractament a la gent gran i La gent gran com a persones consumidores. A més, també ens invitarà a reflexionar sobre noves formes de gaudir de l’entorn i del dia a dia amb Viure a gust a casa nostra i El joc com a eina educativa.
La vicepresidenta de Foment de la Cohesió Social, Roser Caballeria, ha estat l’encarregada de realitzar la presentació de la xerrada realitzada a Aldover sobre Viure a gust a casa nostra. Aquesta té la finalitat de descriure adaptacions i ajudes tècniques per a la llar que poden facilitar la realització de les activitats de la vida diària.
Per altra banda, i en aquest cas a Jesús, l’encarregada de donar la sortida a la xerrada El joc com a eina educativa ha estat la vicepresidenta d’Atenció a les Persones, Júlia Celma. Aquesta xerrada reflexiona sobre com el joc pot ser utilitzat com un entreteniment i, a la vegada, com un recurs educatiu i de transmissió de valors.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.