Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Antoni Suárez i Franquet

  • Facebook
Antoni Suárez i Franquet (30 d'abril de 1979), és l'alcalde de Riba-roja d'Ebre, pertany al partit polític de Convergència i Unió (CiU). Llicenciat en Biologia, especialitat biosanitària a la Universitat de Barcelona. Ha realitzat pràctiques en laboratoris hospitalaris i en diferents empreses privades. Ha treballat com a professor becari de la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili; també en diferents centres d’ensenyament secundari obligatori i el batxillerat.
És conseller comarcal de la Ribera d'Ebre des de 2010, membre de la comissió de dinamització econòmica del consell comarcal de la Ribera d'Ebre, candidat a diputat al Parlament de Catalunya a les eleccions autonòmiques 2010 en representació de la Ribera d'Ebre. També és membre de la junta de la colla local de diables, i participa i col·labora amb altres entitats locals.
Entre les seves aficions li agrada dedicar-se a les seves oliveres el cap de setmana, així com a la pràctica de diferents esports com la natació i l'esquí.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2011
Alcalde
2010
Conseller
Conseller Comarcal i membre de la Comissió de Dinamització Econòmica de la Ribera d'Ebre.
30/04/1979
Naixement

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.