Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Michel Viñas Fabregat

(1972)
Michel Viñas Fabregat (2 d'abril de 1972) va començar la seua trajectòria al Setmanari "La Veu del Baix Ebre", col·laborant en la secció d'esports, per passar posteriorment al diari "El Punt" i al "Setmanari L'Ebre", on juntament amb Enric Algueró va crear "L'Ebresportiu". Era l'any 96.

Posteriorment, va ser un impulsor i director de la publicació esportiva "MINUT 91" que va ser un referent al territori i a la demarcació, iniciant també llavors la seua etapa a la televisió local, al "Canal 21 Terres de l'Ebre", en el que feia les transmissions del partits els diumenges i presentava un programa que portava el mateix nom del setmanari esportiu.

Més tard, MINUT 91 es va convertir en "Més Esport" (2001), ja dins del projecte del diari "Més Ebre", en el que encara continua, des d'enguany com a director. Així mateix, des del 98, ha seguit fent televisió, a l'inici al ja esmentat Canal 21, després al "Canal Català Ebre", també a "Tortosa Televisió", i ja al 2008 a "Canal Terres de l'Ebre" on actualment continua fent un programa els dilluns, i els transmissions esportives del diumenge.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2008
Llicenciat
Comença al canal de televisió "Canal Terres de l'Ebre".
2001
"MINUT 91" es va convertir en "Més Esport".
02/04/1972
Naixement
2 d'abril de 1972

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.