Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Joaquim Rambla Manzano

Joaquim Rambla Manzano (Tortosa, 1963) és periodista. Actualment és el gerent del setmanari L'EBRE. Compta amb una dilatada experiència en diferents mitjans de les Terres de l'Ebre. Ha estat cap d'esports de RNE-Tortosa, cap de programes d'Antena 3 Ràdio a Tortosa i corresponsal del Diari de Tarragona, Agència EFE, Nou Diari, As i altres publicacions i mitjans locals, nacionals i estatals, així com a cap de premsa de diferents institucions públiques i privades.

Director del setmanari 'La Veu del Baix Ebre' des del 1983 fins l'any 2001 quan la capçalera es fusiona amb L'Ebre per crear La Veu de l'Ebre (ara setmanari l'Ebre). Des de l'àmbit empresarial privat ha treballat en la posada en marxa de projectes de ràdio i televisió local, dirigint també diversos treballs editorials, sent habitual la seva presència com a conductor-presentador de molts events.

Ha estat president fundador del Col·legi de Periodistes a la Demarcació de les Terres de l'Ebre i vicepresident de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC). És diplomat tècnic superior en l'àmbit esportiu, secretari tècnic del Consell Esportiu del Baix Ebre, i del 2010 al 2013 va presidir el CD Tortosa.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2010 fins 2013
President
Va presidir el CD Tortosa.
1983 fins 2001
Director
Director del setmanari 'La Veu del Baix Ebre'.
1963
Naixement
Tortosa, 1963

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.