Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Josep Maria Arasa Fort

Josep Maria Arasa Fort (Santa Bàrbara, 1963) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l'any 1988. Actualment és el director del 'Setmanari L'EBRE' i del 'Canal Terres de l'Ebre'. Ha exercit de periodista en diversos mitjans, sempre des de les Terres de l'Ebre. Com a editor i presentador d'informatius, a Ràdio Ulldecona, Ràdio Tortosa, Ràdio Nacional Tarragona i Ràdio Ebre-cadena SER. I com a corresponsal als diaris Avui, El País, Nou Diari; a més de col·laborar amb el setmanari El Temps.

Ha format part activa d'empreses i mitjans propis, exercint càrrecs directius (periodístics i empresarials) als setmanaris 'Migjorn' (1988-1989), 'L'Ebre Informes' (1989-1995), 'L'Ebre' (1995-2000) i 'La Veu de l'Ebre'; tot impulsant fins a 4 projectes de fusions i unions empresarials i de mitjans (l'últim, la unió que ha donat lloc al nou 'Canal Terres de l'Ebre' i a la Plataforma 'Ebredigital.cat').

També és autor d'un assig breu titulat ‘Recapte del PHN’, publicat l'any 2006 dins del recull Recerca. Es tracta d'una publicació de treballs historiogràfics editada per l'associació d'historiadors del Baix Ebre, amb periodicitat anual. En aquest assaig fa una crònica del que van ser els antecedents, les diferents etapes, i punts claus, de la última gran mobilització social antiransvasament (entre els anys 2000 i 2004), que va donar lloc al reconeixement polític i social de les Terres de l'Ebre.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2006
Autor
Autor d'un assig breu titulat "Recapte del PHN", dins del recull Recerca.
1995 fins 2000
Director
Càrrecs directius al setmanari 'L'Ebre'.
1989 fins 1995
Director
Càrrecs directius al setmanari 'L'Ebre Informes'.
1988 fins 1989
Director
Càrrecs directius al setmanari 'Migjorn'.
1988
Llicenciat
Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
1963
Naixement
Santa Bàrbara, 1963

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.