Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Amparo Moreno Sardà

Amparo Moreno Sardà (1947) és periodista i catedràtica d'Història de la Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona. És també la Vicedecana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Presidenta de la demarcació de les Terres de l'Ebre des del 2005. És llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de València (1969), Doctora en Història per la Universitat de Barcelona (1984) i graduada en Periodisme per l'Escola Oficial de Periodisme de Barcelona (1973).

Com a docent des del 1969-1970 va ser professora de batxillerat en centres públics i privats. Ha impartit conferències i cursos en centres de formació de professorat d'ensenyaments primàris i mitjans en universitats a Espanya, França, El Salvador, Nicaragua, Equador, Argentina i Xile. Torna a les aules universitàries el 1974, com a professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on desenvolupa gran part de la seva trajectòria professional com a docent i investigadora. Des del 2003 és Directora de la Diplomatura del Postgrau de la UAB sobre Comunicació Local, producció i gestió. I des del 2005, coordinadora de la Titulació de Periodisme de la UAB.

Com a periodista als anys 70 va ser redactora i col·laboradora d''El Noticiero Universal', 'El Correo Catalán', 'Diario de Barcelona', 'TeleExprés', 'Destino', 'Mundo', entre altres. Al 1971 comença a treballar com a periodista a Barcelona, però dos anys més tard és acomiadada de 'El Correo Catalán'. L'acomiadament de 'El Correo Catalán' i altres circumstàncies l'obliguen a abandonar el treball en premsa el 1978. Als anys 90 va ser col·laboradora de les pàgines d'opinió d''El Periódico de Catalunya' i del programa 'Bon dia Catalunya' de TV3.


Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2005
Coordinador
Coordinadora de la Titulació de Periodisme de la UAB.
2005
Vicedecana
Vicedecana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Presidenta de la demarcació de les Terres de l'Ebre.
2003
Director
Directora de la Diplomatura del Postgrau de la UAB sobre Comunicació Local, producció i gestió.
1984
Doctorat
Doctora en Història per la Universitat de Barcelona.
1978
Abandona
Abandona el treball en premsa.
1974
Professor
Torna a les aules universitàries com a professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.
1973
Graduat
Graduada en Periodisme per l'Escola Oficial de Periodisme de Barcelona.
1971
Treballa
Comença a treballar com a periodista a Barcelona.
1969 fins 1970
Professor
Professora de batxillerat en centres públics i privats.
1969
Llicenciada
Llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de València.
1947
Naixement
1947

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.