Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Joan Juan Aixa

Joan Juan Aixa (L'Ampolla) és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Especialista Universitari en Gestió i Administració Local, per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili.

Com a professional, actualment és formador intern adscrit a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, en l'àmbit jurídic. És funcionari del cos superior de l'administració general de la Generalitat, des de l'any 2001, i, des del 2004, és cap de Servei territorial de Jocs i Espectacles a les Terres de l’Ebre. Des del 2011 és el director territorial de Justícia de les Terres de l'Ebre.

A més a més, ha exercit diversos càrrecs en l'administració municipal, com a regidor de Governació (2003-2007) i d'Urbanisme i Obres Públiques (2007-2011) a l'Ajuntament de l'Ampolla, on també és, des del 2003, vicepresident del Patronat Municipal de Turisme i Esports.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2011
Director
Director territorial de Justícia de les Terres de l'Ebre.
2007 fins 2011
Regidor
Regidor d'Urbanisme i Obres Públiques a l'Ajuntament de l'Ampolla.
2004
Cap
Cap de Servei territorial de Jocs i Espectacles a les Terres de l'Ebre.
2003 fins 2007
Regidor
Regidor de Governació a l'Ajuntament de l'Ampolla. L' Ampolla
2003
Vicepresident
Vicepresident del Patronat Municipal de Turisme i Esports.
2001
Funcionari
Funcionari del cos superior de l'administració general de la Generalitat.

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.