Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Josep Ramon Sanromà Celma

Josep Ramon Sanromà Celma va ser nomenat pel Govern de Catalunya, al febrer de 2011, conseller delegat de l’Institut Català de Finances. Llicenciat en Professor Mercantil per la Universitat de Barcelona i graduat per l’Standford School of Business de Califòrnia, ha ocupat diferents càrrecs executius en els sectors bancari, assegurador i de serveis tecnològics.

De l’any 1990 fins al 2005 va ser director general del Grup 'Deutsche Bank' per Espanya i Portugal i des de l’any 2006 ha estat soci director de la consultora 'Artisan Partners', especialitzada en assessorament estratègic i financer a pimes. Amb més de 20 anys d’experiència, el conseller delegat de l’Institut afronta el repte de dirigir-lo en un context de conjuntura econòmica complexa, però amb la il·lusió de potenciar la institució i facilitar el crèdit a les empreses, complementant l’aportació de les entitats financeres i col·laborant en la instrumentació de diverses polítiques del Govern de la Generalitat per impulsar la reactivació de l’economia catalana.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2011
Conseller
Nomenat conseller delegat de l’Institut Català de Finances pel Govern de Catalunya.
2006
Soci
Soci director de la consultora 'Artisan Partners', especialitzada en assessorament estratègic i financer a pimes.
1990 fins 2005
Director
Director general del Grup 'Deutsche Bank' per Espanya i Portugal.

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.