Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Maite Masià i Ayala

Maite Masià i Ayala (Amposta, 1969) va ser nomenada directora de l'Institut Català d'Energia (Icaen) al març de 2011. Masià és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, i des del 2009 exercia com a cap d'àrea d'universitats i empreses públiques, fundacions i consorcis de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

La seva trajectòria professional es va iniciar el 1994 al Departament de Benestar Social, on va treballar com a especialista en temes patrimonials. L'any 2000 va ser nomenada secretària general d'una entitat estatal que agrupa la totalitat de les empreses de valorització energètica de purins en plantes de cogeneració.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2011
Director
Nomenada directora de l'Institut Català d'Energia (Icaen).
2009
Cap d'àrea
Exercia com a cap d'àrea d'universitats i empreses públiques, fundacions i consorcis de l'Oficina Antifrau de Catalunya.
2000
Secretària General
Nomenada secretària general d'una entitat estatal que agrupa la totalitat de les empreses de valorització energètica de purins en plantes de cogeneració.
1994
Treballa
Treballa al Departament de Benestar Social com a especialista en temes patrimonials.
1969
Naixement
Amposta, 1969

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.