Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Jordi Bort Ferrando

Jordi Bort i Ferrando (Tortosa, 1974) actualment resideix a Girona. Al 2011 és nomenat nou director de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), organisme dependent del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM). És titulat en Hostaleria, especialitat de sommelier, pel Ministeri d'Educació de França. Ha realitzat també diversos cursos relacionats amb els vins i els formatges.

Era fins ara director general de l'empresa 'Le Carte de Vins', de la societat The Wine List SL, amb seu a Madrid. Anteriorment havia estat director de producte de la mateixa empresa, una cadena amb 35 establiments a Espanya, França i Suïssa. També és soci i copropietari de l'empresa 'QMC Consultors', consultoria en àmbits de qualitat i gestió empresarial especialitzada en hostaleria i turisme. Abans va ser director corporatiu d'Aliments i Begudes, àrea Mèxic, per a Occidentals Hotels and Resorts, director nacional de Meliá Catering i coordinador general del Grup Semon, SA. També va treballar com a sommelier en diversos restaurants espanyols.

L’any 2002 va ser nomenat president de l’Associació Catalana de Sommeliers, col·lectiu de professionals de la restauració amb més de 400 socis. Va ser reelegit novament l'any 2009. També és vicepresident de la Unió d'Associacions Espanyoles de Sommneliers. Així mateix, té una llarga experiència docent com a professor a universitats, escoles d'enologia i d'hostaleria, i altres centres relacionats amb la restauració.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2011
Director
És nomenat director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).
2009
President
Reelegit novament president de l’Associació Catalana de Sommeliers.
2002
President
Nomenat president de l’Associació Catalana de Sommeliers.
1974
Naixement
Tortosa, 1974

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.