Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Josep Martí Blanch

Josep Martí i Blanch (L'Ametlla de Mar, 1970) és periodista i exerceix de secretari de Comunicació del Govern de Catalunya des del febrer de 2011. Així mateix, presideix l'Agència Catalana de Notícies, el Consell Editorial de la Generalitat de Catalunya i la Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional.

És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Direcció General per la Universitat de Navarra - IESE Business School. El 2003 va fundar a Barcelona l'agència de comunicació, relacions públiques i disseny 'Mapa Media', que va dirigir fins a la seva entrada a l'executiu català. Així mateix, ha exercit de professor de comunicació corporativa a la Facultat de Comunicació Blanquerna - Universitat Ramon Llull i de comunicació en el Mestratge de Gestió Sanitària de la Universitat Internacional de Catalunya.

També ha estat columnista a l''Avui', 'Expansión' i 'El Singular Digital', i ha participat de manera continuada en diverses tertúlies radiofòniques. El 2008 va publicar l'assaig "Ets de dretes i no ho saps" (Editorial Mina, Col·lecció l’Arquer, Grup 62). Amb anterioritat, va ser responsable de comunicació de la filial espanyola d'Schneider Electric, director de comptes a l'agència '1990 MCS' i director de comunicació de la Subdelegació del Govern a Tarragona. Va iniciar la seva carrera professional al diari lleidatà 'La Mañana' i també va desenvolupar tasques de redactor al diari 'Avui'.

Comparteix aquest lloc


Dates destacades

2011
Secretari
Secretari de Comunicació del Govern de Catalunya.
2008
Publicacions
Publica l'assaig "Ets de dretes i no ho saps" (Editorial Mina, Col·lecció l’Arquer, Grup 62).
2003
Fundador
Funda a Barcelona l'agència de comunicació, relacions públiques i disseny Mapa Media.
1970
Naixement
L'Ametlla de Mar

Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.